Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Иво Върбанов е бутиков винопроизводител и пианист, който живее в

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Иво Върбанов е бутиков винопроизводител и пианист, който живее в
Коментари Харесай

Българин в Лондон: Брекзит се отразява зле на бизнесите ни тук

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Иво Върбанов е бутиков винопроизводител и пианист, който живее в Лондон. Ударът върху бизнеса му поради Брекзит довежда до спад от 50%. Той към този момент не разчита на Острова като пазар, а на другите еврепейски страни, описа самият пострадал по Българска национална телевизия. 

Брекзит се отрази негативно върху огромна част от бизнесите, които работят с Европа. Нещата може би са още по-сложни и за хората, които внасят артикули от Европа. За внасящите е още по-тежко. 

Много вносители на вино се опасяват да вършат импорт през 21-ва година, тъй като знаят доста добре, че е неразбираема документите, може да има неточности и стоката да се конфискува. 

Оскъпяването е 4- 5 работни дни. Сега ще има опашки за инспекция на документи и разноските за самия тарспорт са увеличени. Цените са много по-различни. Има повишаване от порядъка на 25% " - споделя нашенецът. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР